Vragen? Bel 0513-63 14 15
Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Deuren Drachten

Voor een specialist in deuren in of nabij Drachten, bent u aan het juiste adres bij K&K Haanstra. K&K Haanstra is een veelzijdige bouwmarkt dat onder andere gespecialiseerd is in het ontwerp en de productie van deuren. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven in Drachten en omstreken.

K&K Haanstra nabij Drachten, voor deuren op maat

K&K Haanstra is een familiebedrijf dat in 1984 werd opgericht door Kest Haanstra. Sindsdien verkoopt het bedrijf bouwmateriaal in de breedste zin van het woord. Zo kunnen klanten terecht bij K&K Haanstra voor bijvoorbeeld kozijnen, trappen, (steiger)houtproducten en deuren.

Onze deuren maken we aan de hand van ouderwets vakwerk, gecombineerd met de moderne technieken en materialen van nu. Op deze wijze hebben we vele deuren geproduceerd voor particulieren en bedrijven in onder andere Drachten. Wij leveren namelijk maatwerk, zodat we altijd een deur kunnen bieden die perfect past bij de wensen van de klant.

Ruim assortiment aan deuren nabij Drachten

Naast het leveren van maatwerk, leveren we ook deuren uit ons vaste assortiment. Binnen dit assortiment bieden wij de volgende soorten deuren:

  • Binnendeuren
  • Buitendeuren
  • Voordeuren
  • Terrasdeuren
  • Moderne deuren
  • Klassieke deuren
  • Openslaande deuren

U kunt de collectie op uw gemak bekijken in onze showroom in Katlijk, nog geen half uur van Drachten. Ook kunt u zich ook nu alvast laten inspireren op onze website.

Wilt weten wat K&K Haanstra voor u kan beteken? Neem vrijblijvend contact op of loop onze showroom eens binnen. Onze specialisten staan voor u klaar!

 

Bel/mail mij

webshop k en k haanstra